ضبط تصاویر دوربین مدار بسته

CCTV footage of street. 3 views. Man walks into main shot, camera pans to watch him.


برای ایجاد امنیت، دوربین مداربسته باید به صورت شبانه روزی فعال باشد و توانایی ضبط فیلم‌ها و عکس‌های گرفته شده را دارا باشد. گاهی اوقات برخی از دوربین‌های مداربسته دچار مشکل شده و عملیات ضبط را انجام نمی‌دهند.

ضبط تصاویر دوربین مدار بسته باید به صورت دوره ای چک شود. تا از سالم بودن آن اطمینان پیدا کنیم.

ضبط تصاویر دوربین مداربسته، یکی از اصلی‌ترین اقدامات برای افزایش امنیت است. برای این کار، باید مطمئن شوید که دوربین‌هایتان به درستی نصب و تنظیم شده‌اند و نرم‌افزار ضبط به خوبی کار می‌کند. می‌توانید از دستگاه‌های ضبط دیجیتال (DVR) یا ضبط شبکه (NVR) استفاده کنید. از چه نوع دوربینی استفاده می‌کنید؟

برای ضبط تصاویر دوربین مداربسته، ابتدا نیاز به یک دستگاه DVR (ضبط دیجیتال ویدئو) یا NVR (ضبط ویدئو شبکه) دارید. این دستگاه‌ها وظیفه ذخیره‌سازی و مدیریت تصاویر دوربین‌های شما را بر عهده دارند.

چند مرحله‌ای که باید طی کنید:

  1. انتخاب دستگاه DVR یا NVR: بسته به نوع دوربین‌هایتان و حجم ذخیره‌سازی مورد نیاز، یک دستگاه مناسب را انتخاب کنید.

  2. نصب و اتصال: دوربین‌ها را به دستگاه DVR یا NVR متصل کنید. اکثر دستگاه‌ها دارای راهنمای نصب می‌باشند.

  3. تنظیمات ضبط: تنظیمات ضبط شامل کیفیت تصویر، مدت زمان ذخیره‌سازی، و نحوه دسترسی به تصاویر را پیکربندی کنید.

  4. مانیتورینگ و پشتیبان‌گیری: تصاویر را به‌طور منظم مانیتور کنید و از اطلاعات مهم پشتیبان بگیرید.

اما اگر تصاویر شما ضبط و ذخیره نمیشود باید موارد زیر را بررسی کنید:

دلایل ضبط نکردن هارد در دوربین مداربسته

۱.ضعیف شدن آداپتور دستگاه و یا کافی نبودن منبع تغذیه
۲.ضعیف شدن منبع تغذیه برد
۳.نقض فنی در برد دستگاه
۴.خشک شدن کابل دیتا از (برد به هارد)
۵.گرمای بیش از اندازه محیط
۶.افزایش شدت جریان برق
۷.قطعی برق شبکه شهری

اگر دوربین مدار بسته شما تصاویر را ضبط نمیکند میتوانید با گروه ایمن کیا تماس گرفته و از خدمات ما بهره مند شوید. ما خدمات پس از فروش دوربین های مدار بسته را در تهران و کرج انجام میدهیم.

 

از کجا بفهمیم هارد دوربین مدار بسته خراب است؟

برای اطمینان از اینکه هارد دوربین مدار بسته خراب است یا نه، می‌توانید به روش‌های زیر سلامت هارد دوربین مدار بسته را تست کنید:

  1. تست‌های فنی: از تست‌های فنی مختلفی که در دوربین‌های مدار بسته ارائه می‌شوند استفاده کنید. این تست‌ها می‌تواند شامل تست‌های تصویری، تست‌های تخصصی که توسط متخصصین دوربین مدار بسته صورت میگیرد، تست‌های سیگنال‌های دیجیتال و غیره باشد.

  2. بررسی‌های تخصصی : تست های مختلفی که با دستگاه های دیگر انجام میشود و یا اتصال هارد به کامپیوتر میتواند خرابی و یا سالم بودن هارد دی وی آر را مشخص کند.

روش های ساده تشخیص خرابی هارد

گاهی تشخیص خرابی هارد می‌تواند با مشاهده چند علامت ساده مشخص شود. در اینجا چند نکته برای شناسایی خرابی هارد آورده شده است:

  1. سرعت کار کم‌تر از حد معمول: اگر سرعت کار سیستم شما بسیار کم‌تر از حد معمول است، ممکن است هارد دچار مشکل باشد.

  2. صدای زنگوله یا زنگوله‌های زنگ‌زنگ: صدای زنگوله یا زنگ‌زنگ که از هارد خراب ایجاد میشود، می‌تواند نشان‌دهنده خرابی باشد.

 

تنظیمات ضبط دوربین مداربسته:

راهنمای جامع
تنظیمات ضبط دوربین مداربسته، یکی از مهم‌ترین بخش‌های پیکربندی یک سیستم نظارتی است. با تنظیمات صحیح، می‌توانید از حداکثر بهره‌وری و کیفیت تصاویر ضبط شده اطمینان حاصل کنید. در این راهنما، به صورت کلی به تنظیمات مهم ضبط دوربین مداربسته می‌پردازیم.
تنظیمات اساسی ضبط
 * جدول زمانی ضبط: می‌توانید تعیین کنید که دوربین‌ها در چه ساعاتی و روزهایی از هفته ضبط را شروع و متوقف کنند. این ویژگی به شما امکان می‌دهد تا بر اساس نیاز خود، ضبط را برنامه‌ریزی کنید.
 * حساسیت تشخیص حرکت: با تنظیم حساسیت تشخیص حرکت، می‌توانید تعیین کنید که دوربین‌ها در چه سطحی از تغییر در تصویر، شروع به ضبط کنند. حساسیت بالا باعث می‌شود تا دوربین به حرکات کوچک نیز واکنش نشان دهد، اما ممکن است باعث ایجاد هشدارهای کاذب شود.
 * کیفیت تصویر: کیفیت تصویر ضبط شده را می‌توان بر اساس نیاز و ظرفیت ذخیره‌سازی تنظیم کرد. کیفیت بالاتر به معنای جزئیات بیشتر در تصویر است اما فضای بیشتری را نیز اشغال می‌کند.
 * نرخ فریم: نرخ فریم تعداد تصاویری است که در هر ثانیه ضبط می‌شود. نرخ فریم بالاتر، تصاویر روان‌تری را ارائه می‌دهد اما حجم بیشتری از داده‌ها را تولید می‌کند.
 * نوع فشرده‌سازی: فشرده‌سازی تصاویر، به کاهش حجم فایل‌های ضبط شده کمک می‌کند. فرمت‌های فشرده‌سازی مختلفی مانند H.264 و H.265 وجود دارند.
تنظیمات پیشرفته ضبط
 * ضبط بر اساس رویداد: می‌توانید دوربین‌ها را طوری تنظیم کنید که تنها در صورت وقوع رویداد خاصی مانند تشخیص حرکت، تشخیص صدا یا عبور از خط مجازی، شروع به ضبط کنند.
 * ماسک کردن مناطق: در برخی موارد، ممکن است بخواهید برخی از مناطق تصویر را از ضبط حذف کنید. این کار با استفاده از ماسک کردن مناطق قابل انجام است.
 * ضبط همزمان در چندین دستگاه: اگر چندین دستگاه ضبط دارید، می‌توانید تنظیمات را طوری پیکربندی کنید که تصاویر دوربین‌ها به صورت همزمان در همه دستگاه‌ها ذخیره شوند.
 * ذخیره‌سازی تصاویر در فضای ابری: برخی از سیستم‌های دوربین مداربسته، امکان ذخیره تصاویر در فضای ابری را فراهم می‌کنند. این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد که در هر زمان و از هر مکانی به تصاویر دسترسی داشته باشید.

نکات مهم در تنظیمات ضبط

 ظرفیت ذخیره‌سازی: قبل از تنظیمات، ظرفیت هارد دیسک یا حافظه دستگاه ذخیره‌سازی خود را در نظر بگیرید.
 پهنای باند شبکه: اگر از دوربین‌های IP استفاده می‌کنید، پهنای باند شبکه شما باید برای انتقال داده‌های ویدیویی کافی باشد.
 امنیت: از رمزگذاری قوی برای محافظت از تصاویر ضبط شده استفاده کنید.
 تست و بررسی: پس از انجام تنظیمات، سیستم را به طور کامل تست کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید.
توجه: تنظیمات دقیق دوربین مداربسته به نوع دستگاه، نرم‌افزار و نیازهای شما بستگی دارد. برای تنظیمات دقیق، به دفترچه راهنمای دستگاه خود مراجعه کرده یا از یک متخصص کمک بگیرید.
آیا سوال دیگری در مورد تنظیمات ضبط دوربین مداربسته دارید؟
موضوعات مرتبطی که ممکن است به آن علاقه‌مند باشید:
 * انواع دوربین مداربسته
 * انتخاب دوربین مداربسته مناسب
 * نصب دوربین مداربسته
 * نرم‌افزارهای مدیریت دوربین مداربسته


بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + سیزده =